indiase hoofdhuidmassage huidverzorging puur en passie1

Bindweefselmassage

Kies voor deze natuurlijke en veilige manier wanneer je een gezond alternatief voor botox wilt!
Een zeer effectieve en verfrissende methode voor het verbeteren van de conditie van de huid. De diepere laag van de huid wordt gemasseerd door middel van knedende of rollende massagegrepen waardoor het bindweefsel soepeler wordt.

indiase hoofdhuidmassage huidverzorging puur en passie1

Indiase hoofdmassage

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen.  Door de Indiase hoofdmassage worden de blokkades opgeheven wat direct zorgt voor ontspanning. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt.

rugmassage-huidverzorging puur en passie

Rugmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage. De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nek-, schouder- en rugpijn verdwijnen. Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd.

access bars huidverzorging puur en passie

Access Barrs

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Een manier om zonder te hoeven praten, vastzittende gedragspatronen en emoties, gevoelens en gedachten te veranderen en zonder moeite te laten gaan. In de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er balans is tussen inspanning en ontspanning.

druppel op rug aromatouch

AromaTouch Treatment

Tijdens deze behandeling worden etherische oliën langs de meridianen en energiebanen van de rug en voeten aangebracht waar ze hun werk doen. Door de kracht van etherische oliën in combinatie met menselijke aanraking komt je lichaam in diepe ontspanning. De algehele geur van AromaTouch is kalmerend, licht en aangenaam voor de zintuigen

druppel op rug aromatouch

Tuina Zen massage

De Tuina Zen massage wordt in China al meer dan 2000 jaar toegepast. Het doel van Tuina is een uitgebalanceerde en vrije stroom van Qi (levensenergie) te bewerkstelligen, waardoor lichaam en geest kunnen helen. Het zorgt o.a. voor versteviging van de spirituele as waardoor men beter geaard wordt en de geest tot rust komt.

 “massage is een investering in jezelf”

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?