naturel behandeling huidverzorging puur en passie

Natural

De producten die tijdens de gezichtsbehandeling gebruikt worden zijn afgestemd op jouw huidtype. Met een effectieve reiniging, een massage van gezicht en decolleté, een voedend masker en een verzorgende crème ziet uw huid er direct weer gezond en fris uit!

Gezichtsbehandeling huidverzorging puur en passie

Anti-aging

Behandeling die huidverbetering en huidversteviging als doel heeft.
Er worden producten gebruikt die je huid extra intens voeden en voor een optimale ondersteuning van het systeem zorgen. Bindweefselmassage om de fijne lijntjes te vervagen en de huid rond je ogen wordt behandeld.

Hoofdmassage huidverzorging puur en passie

Zenn

Wanneer jij je moe voelt, last van stress hebt of gewoon toe bent aan extra tijd voor jezelf dan is deze behandeling uitermate geschikt voor jou. Een weldaad voor lichaam en geest met de nadruk op totale ontspanning maar wel zo dat jij je bewust bent van elk moment.

Indiase hoofdmassage huidverzorging puur en passie

All inclusive

Deze behandeling is Pure verwennerij! De basis van de all inclusive bestaat uit de natural gezichtbehandeling met als uitbreiding een rug en voetmassage. Om het nog fijner voor jou te maken kies je nog een extra treatment! Een behandeling boordevol gericht op huidverbetering met direct zichtbaar resultaat of heerlijk genieten van een bijzondere wellness behandeling.

voetenbad huidverzorging puur en passie-

Alle gezichtsbehandelingen beginnen met een warm voetbad. Op deze wijze kan je de drukte van de dag op een natuurlijke wijze loslaten. Hierdoor wordt het rustiger in je hoofd en start je met heerlijke warme voeten de behandeling. Immers, warme voeten kunnen een toegang vormen voor algehele ontspanning.

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?