Zenn

Wanneer jij je moe voelt, last van stress hebt of gewoon toe bent aan extra tijd voor jezelf dan is deze behandeling uitermate geschikt voor jou

Een weldaad voor lichaam en geest met de nadruk op totale ontspanning maar wel zo dat jij je bewust bent van elk moment. Bij “zen zijn” draait het er namelijk om dat je leeft van moment tot moment, in het hier en nu. Om deze gezichtsbehandeling extra ontspannend te maken, begint de behandeling niet alleen met een warm voetenbad maar ook met een heerlijke rugmassage met warme olie en warme stenen. Je ligt in de praktijk in de door jou gekozen kleur en ruikt de geurolie die op dat moment bij jouw gemoedstoestand past.

Je voelt je na deze behandeling heerlijk verwarmd, lekker ontspannen en dit gevoel kan nog  dagenlang aanhouden. Je lichaam krijgt op deze manier de kans om de rustige balans te hervinden.

Wie wil dit nu niet?

Even ontsnappen aan de werkelijkheid

Wat anderen over mij zeggen

De gezichtsbehandeling in combinatie met de rug en voetmassage brengt een intense ontspanning. Ik heb het gevoel alsof ik een week op vakantie ben geweest. Ik kan me bij Jolanda helemaal overgeven en dat is een zeer prettig gevoel.

Marjolein

Tijdens een behandeling van Jolanda zorgt ze ervoor dat ik me helemaal op mijn gemak voel zodat ik echt tot rust kom. Ze voelt aan wat ik nodig heb, werkt professioneel en neemt echt de tijd voor mij. Haar praktijk voelt als thuiskomen.

Mariëlla Hendriks

Bij Jolanda in de praktijk ben je als klant verzekerd van de juiste kennis over de producten, de behandelingen en over jouw huid. Met passie weet ze het juiste advies te geven om mijn huid weer stralend te krijgen.

Jacqueline Mosselman

120 minuten €115,-

inclusief wenkbrauwen epileren, optioneel harsen en/of verven
Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?