Vraag me wat ik doe en ik zal zeggen..

Ik laat vrouwen tijdens mijn behandelingen rust en ontspanning ervaren waardoor stress vermindert.

Ik geef advies over de crème die voor hun huid het meest geschikt is en de beste resultaten oplevert.

Door ontspanning en de juiste crème krijgen vrouwen de huid die ongeacht leeftijd een natuurlijke gezonde uitstraling heeft.

Mijn passie: vrouwen te helpen ontspannen en ze te laten inzien dat je met minder, maar wel met de juiste cosmetica, meer kan bereiken.

Mijn passie:
jou door geur, kleur, klank en aanraking
te laten ontspannen

Ik ben Jolanda Jansen

Toen ik aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste begon moest ik een soort toelatingsexamen doen. De vraag werd gesteld: waarom wil je deze opleiding doen? Tot op de dag van vandaag kan ik daar geen antwoord op geven. Er was niemand in mijn omgeving die naar een praktijk ging, ik had geen vriendinnen die deze opleiding deden. Toch heb ik nooit getwijfeld over de opleiding en ben nog steeds ontzettend blij met mijn fantastische beroep.

Wat maakt mijn behandeling anders dan andere?

Mijn hele ziel en zaligheid leg ik in jouw behandeling. Als je bij mij in de praktijk bent, bespreken we waar jij de meeste behoefte aan hebt: advies over natuurlijke huidverzorging, algehele ontspanning of een combinatie van beide. Omdat ik behandel vanuit mijn intuïtie zal je ieder bezoek aan mijn praktijk anders ervaren.

Ik werk op een natuurgeneeskundige manier, dit betekent dat wanneer je problemen met je huid hebt ik samen met jou ga uitzoeken waar deze vandaan komen en wat we daar samen aan kunnen doen.

Door mijn manier van behandelen zorg ik ervoor dat je echt even jouw moment beleeft, dat je innerlijk en uiterlijk in balans komen. Het gaat er namelijk niet alleen om hoe je er van buiten uitziet maar ook of je goed in je “vel” zit. Je huid wordt niet voor niets de spiegel van de ziel genoemd. Ons innerlijke leven wordt door de huid weerspiegeld. Mijn behandelingen zijn niet alleen handelingen, maar waarnemingen van zintuigen en gevoel.

Je bent bij mij niet aan het juiste adres wanneer je snel resultaten wilt die verkregen worden door de huid eerst schade toe te brengen. Wel om te leren hoe je een gezonde huid kan krijgen met producten zonder chemische toevoegingen.

Mijn hele ziel en zaligheid leg ik in jouw behandeling

Wie ben ik nog meer?

Ik ben getrouwd met mijn grote liefde, moeder van twee puberzoons en er woont een lieve kat bij ons. Waar ik van kan genieten zijn de momenten wanneer het hele gezin thuis is, samen een kop thee drinken, kletsen of onze favoriete serie op tv kijken. Waar je me voor uit bed kan halen is een wandeling in het bos of door de prachtige weilanden vlakbij ons huis. Het meest ben ik in mijn element in de herfst, de mooie kleuren in de natuur, de temperatuur is aangenaam, de gezelligheid binnen creëren met een kaarsje en een glas wijn.
Verder houd ik van orde, to-do lijstjes, koken, shoppen, kletsen, lezen, ben ik vrolijk, enthousiast, een dromer en leergierig.

Wat anderen over mij zeggen

Enthousiast gemaakt door Jolanda tijdens een toch al uitgebreide gezichtsbehandeling heb ik een cosmetische bindweefselmassage ondergaan. Buiten de professionele en liefdevolle handelingen ben ik vooral onder de indruk van het grote voor- en na resultaat. Begon ik met een toch ietwat verouderde, vermoeide en grauwe huid, voelt mijn gezicht na de behandeling weer vol, gezond en heb ik weer een stralende kleur. Na jaren ga ik af en toe weer zonder make-up naar buiten.

Linda van Haren

De behandelingen zijn een heerlijk ontspan moment voor jezelf. Ik heb professionele huidadviezen gehad en een heerlijke rug en gezichtsmassage. Ik ben een herboren mens nadien. Echt een aanrader.

Mendy Obma

Jolanda heeft zeer veel ervaring en geeft goed advies over je huid. De behandelingen zijn heerlijk. Er is echt tijd voor je.

Christel van Hal

Wil je meer weten over mijn behandelingen?

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?