Cosmetische Bindweefselmassage

Ben je klaar met die vermoeide uitstraling en slappe huid?

Kies voor deze natuurlijke en veilige manier wanneer je een gezond alternatief voor botox wilt!
Een zeer effectieve en verfrissende methode voor het verbeteren van de conditie van de huid. De diepere laag van de huid wordt gemasseerd door middel van knedende of rollende massagegrepen waardoor het bindweefsel soepeler wordt. Het collageen wordt gestimuleerd, verklevingen worden los gemasseerd en afvalstoffen die zich hebben opgebouwd in de huidlagen worden afgevoerd. Bindweefsel gezichtsmassage verbetert de conditie van de huid. Daarnaast helpt een bindweefselmassage in het gezicht de rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Na deze massage zult u ongekend verschil merken in de conditie van de huid waardoor de huid er stralender, strakker uit zal zien en minder rimpels zal vertonen.

Om een optimaal resultaat te krijgen raad ik aan om de bindweefselmassage in kuurverband toe te passen. Door de massage meerdere keren te herhalen zal het resultaat optimaal blijven.

Een kuur bestaat uit 3 weken lang 1 keer per week een massage. Dan de huid 3 weken rust geven. Daarna weer 3 weken lang 1 massage per week. Deze behandeling is aan een gezichtsbehandeling toe te voegen.

R

Per behandeling 45 minuten € 49,- 

R

Kuurverband van 6 keer: € 270,-

bindweefselmassage huidverzorging puur en passie

“Bindweefselmassage; een gezond alternatief voor botox”

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?