Indiase hoofdmassage

Steeds een gespannen gevoel in je schouders, een stijve pijnlijke nek? Dan ben jij toe aan deze massage!

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen

Heb jij regelmatig last van hoofdpijn, vermoeide ogen en stress wat zorgt voor spanning? Deze spanning hoopt zich op in je hoofd, nek en schouders waardoor blokkades en stijve spieren ontstaan. Door de Indiase hoofdmassage worden de blokkades opgeheven wat direct zorgt voor ontspanning. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt.

Ervaar tijdens deze speciale behandeling wat massage, geur en kleurlicht voor je kunnen betekenen. De ruimte is gevuld met een bij jou passende geur, in combinatie met de door jouw gekozen kleur licht zorgt dit voor een begin van ontspanning. Terwijl je met je voeten in een warm voetenbad zit, wordt je hoofdhuid en het bovenste gedeelte van je rug gemasseerd. Omdat in het hoofd veel zenuwuiteinden zitten werkt de massage ook heel verhelderend op de geest.

Een hoofdmassage duurt in werkelijkheid ongeveer 30 minuten,
maar veel van mijn klanten ervaren de behandeling als veel langer

Wat anderen over mij zeggen

Voor mij is de eerste indruk heel belangrijk als ik ergens kom. Bij Jolanda stapte ik binnen in een rustige prettige ruimte, gevuld met een fijne persoonlijkheid.

Jolanda zorgt elke keer voor een rustpunt. Hierdoor kan ik eerst genieten van een ontspannende massage voordat ze begint met de behandeling. Ik ga iedere keer weer naar huis met een opgeruimd hoofd, een goed verzorgde huid en natuurlijk advies voor mee naar huis.

Esther van Breda

“Het is een ervaring van totale ontspanning”

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?