Nu het weer verandert, is het ook tijd om je make-up aan te passen. Het zonnige kleurtje van je gezicht begint langzaam te verdwijnen, we worden weer wat bleker. De ZAO foundation stick kan daarom nu ook in een iets lichtere tint. TIP: leg de kleur die je in de zomer gebruikt in je la en bestel een lichtere kleur in een refill. Volgend voorjaar kan je ze zo weer omwisselen.
Kies als oogschaduw voor de mooie warme herfstkleuren zoals shimmer oker of diep bruin die je ogen laten stralen.

Droge huid in de herfst?

De plek waar je huid het meest uitdroogt in de herfst is in je eigen huis. Door het gebuik van de verwarming ontstaat er een droge, warme lucht in huis. Dit zorgt ervoor dat je huid zijn vocht verliest aan de omgeving en daardoor droger gaat aanvoelen en kan zelfs schrale plekken, schilfers en jeuk tot gevolg hebben.

Geef je huid een hydratatie boost!

Het is nu dus van belang om te investeren in de hydratatie van je huid. Dit kan door middel van het gebruik van de ampul Hydroluron onder de dagcrème. Hyaluronzuur zoals de werkstof heet werkt als een spons; het heeft het vermogen om vocht vast te houden in de bovenste huidlagen en af te geven wanneer dat nodig is. Je huid blijft soepel aanvoelen en een droge huid wordt voorkomen. Bijkomend gunstig effect: het egaliseert de huid waardoor fijne lijntjes vermindert worden.

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?