Zao

ZAO, het natuurlijke en biologische als vanzelfsprekendheid

Je hoeft niet meer te kiezen tussen kwaliteits make-up en biologische make-up. Textuur, uitstraling, kleur en comfort, Zao Make-up creëert en ontwikkelt formules die minstens even goed en doeltreffend zijn als conventionele cosmetica, maar met respect voor de natuur en jouw gezondheid.
Zao zet zich in om producten aan te bieden met onberispelijke samenstellingen waarvan 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Voorkeur voor biologische landbouw

Alle producten zijn biologisch door Ecocert gecertificeerd (volgens de Ecocert Greenlife en Cosmos Standard normen) en gelabeld Cosmebio*. 

Respect voor dieren

Respect hebben voor alle levende wezens. Geen enkel eindproduct en/of grondstof is getest op dieren. Zo zijn Zao producten gecertificeerd Cruelty Free van Leaping Bunny.
French-manicure-zao-huidverzorging puur en passie

Duurzame verpakkingen

Eco-ontwerp is de kern van denken. Daarom is de primaire verpakking bamboe. Het is een ecologisch grondstof omdat het een fenomenale groei kent, zonder dat er kunstmest of pesticiden nodig zijn. Bamboe heeft slechts 4 tot 5 jaar nodig om zich te vernieuwen terwijl een boom minimaal 30 jaar nodig heeft! De bamboe die gebruikt wordt voor de verpakkingen groeit in inheemse bossen in beschermde gebieden.

Kwaliteit en innovatie

Hoewel Zao een merk is van biologische en diervriendelijke make-up, blijven kwaliteit en innovatie de kern van hun zorg. In de overtuiging dat biologische make-up kan concurreren met conventionele make-up, streven ze ernaar om bereikbare make-up aan te bieden.

Zao, natuurlijk, biologisch, veganistisch en navulbare make-up

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?