Zao

Huidverzorging Puur & Passie

Natuurlijk, biologisch, veganistisch en navulbare make-up van Zao.

Voor schoonheid die zorg draagt voor je huid en de natuur, heeft ZAO een 100% natuurlijke cosmetica die biologisch en veganistisch gecertificeerd is gecreëerd. Textuur, houdbaarheid, kleur en comfort, de make-up van Zao is net zo krachtig en zintuiglijk als conventionele make-up, maar met respect voor het milieu en jouw gezondheid. Bovendien zijn de verpakkingen hervulbaar, voor meer ecologische en economische producten.

 De kwaliteit van de grondstoffen is van het grootste belang. Daarom zijn ze voor de ontwikkeling altijd op zoek naar nieuwe natuurlijke ingrediënten om je het beste te garanderen. Onder deze ingrediënten is het gemicroniseerde zilverpoeder, dat naast een uitstekend huidvriendelijk conserveringsmiddel, verbazingwekkende antiseptische eigenschappen heeft. Hoewel het erg duur is, hebben ze ervoor gekozen om het in bijna alle producten te gebruiken.         

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pearly-eyeshadow-1-1020x1024.jpg

Alle producten zijn biologisch door Ecocert gecertificeerd (volgens de Ecocert Greenlife en Cosmos Standard normen) en gelabeld Cosmebio.      

Uit respect voor alle levende wezens, worden geen eindproducten en geen grondstoffen getest op dieren. Zo zijn Zao producten gecertificeerd Cruelty Free van Leaping Bunny.     

De hoofd verpakking is van bamboe. Het is een ecologisch grondstof omdat het een fenomenale groei kent, zonder dat er kunstmest of pesticiden nodig zijn. Bamboe heeft slechts 4 tot 5 jaar nodig om zich te vernieuwen terwijl een boom minimaal 30 jaar nodig heeft! De bamboe die gebruikt wordt voor onze verpakkingen groeit in inheemse bossen in beschermde gebieden.   

Dit maakt Zao:         

  • Ecologisch: Door een hervulbaar systeem te creëren, wordt er gekozen voor een beter milieu. Dankzij deze verpakking wordt minder afval geproduceerd,  minder plastic gebruikt en minder energie verbruikt.
  • Economisch: De verpakking heeft een directe invloed op de prijs van het product. Door je voor te stellen om je producten na te vullen, wordt de mogelijkheid geboden om te genieten van make-up van topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.
  • Speels: Onze navulbare verpakking geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk kleuren te wisselen, afhankelijk van de stemming van het moment. Hou gewoon een aantal navullingen bij de hand om je creativiteit de vrije loop te laten.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is French-manicure-2-1024x683.jpg

Bekijk hier een video van een every day look!