Rosel Heim

Huidverzorging Puur & Passie

In 1935 bracht Rosel Heim haar eerste natuurlijke cosmetica-lijn op de markt. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten hebben sindsdien miljoenen mensen over de hele wereld enthousiast gemaakt en overtuigd.

Rosel heim

Tegenwoordig werkt de derde generatie van de familie Heim aan de ontwikkeling van en het onderzoek naar natuurgetrouwe huidverzorging. Biochemie en medische wetenschap, die als basis dienen voor het samenstellen van moderne cosmetica, zijn constant in ontwikkeling. Voortdurend onderzoek en nieuwe ervaringen uit de klinische praktijk verruimen doorlopend onze kennis over natuurgetrouwe huidverzorging en regulerende therapie.

Rosel Heim staat voor:

 • Met weinig cosmetica meer bereiken
 • Bewuster omgaan met schoonheid
 • Met verstandige huidverzorging gebaseerd op natuurkundige kennis en wetenschap, wordt de basis gelegd voor een gezonde stralend uitziende huid
 • Leeftijd wordt onschatbaar
 • Het gezicht wordt vitaal gehouden door stoffen
 • Het gezicht wordt vitaal gehouden door de natuurlijke functies en
  afweermechanismen van de huid te ondersteunen    
 • De grond- en werkzame stoffen komen overeen met de huideigen stoffen.         
 • Als conservering worden geen bacteriocide en fungicide stoffen gebruikt            
 • Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische stoffen
 • Het spreekt voor zich dat de producten niet op dieren zijn getest aangezien ze niet voor dieren bedoeld zijn.

Bij alle producten van de firma Rosel Heim wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweermechanismen van de huid.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Rose_mit_Kolben-709x1024.jpg

De toegepaste grond- en werkzame stoffen komen overeen met de huideigen stoffen. Ze worden op dezelfde wijze door de huid geaccepteerd. Daarom zijn zij veel effectiever en worden zij aanzienlijk beter verdragen dan stoffen die de huid niet kent.

Als conserveringsmiddel voor de producten worden geen bactericide en fungicide stoffen gebruikt. In plaats daarvan worden alternatieve methoden en middelen, bijvoorbeeld sterkere verhitting bij de productie of bacterieremmende reukstoffen, toegepast om een toereikende conservering te waarborgen.

Omdat er, in tegenstelling tot gestandaardiseerde chemische producten, overwegend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, kan de kleur en consistentie van de producten variëren zonder dat hierdoor afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.

”Wat je de natuur ontneemt, zal ze versterkt proberen te vervangen” (Rosel Heim)