Rosel Heim

De regulatieve methode volgens Rosel Heim

Waarom ik met de producten van Rosel Heim werk en deze met een gerust hart aan mijn klanten verkoop? Ik heb in de afgelopen 26 jaar gewoon geen ander product gevonden wat de huid met zoveel respect behandelt, de productontwikkelaars mij precies kunnen uitleggen waarom bepaalde stoffen in de producten zitten en ik geen “verhaaltjes” nodig heb om de producten te verkopen!

“Alleen in samenwerking met de natuur kun je succes boeken,
nooit tegen de natuur”

Hoezo regulatieve huidtherapie?

Met regulatief wordt bedoeld (terug) in orde brengen.

Een voorbeeld: wanneer er in de auto een rood lampje begint te branden en we alleen het symptoom willen aanpakken verwijderen we gewoon het rode lampje.

Handelen we daarentegen regulatief dan begrijpen we dat het rode lampje een dieper gelegen probleem aangeeft.

Regulatief bezig zijn betekend dus ook verantwoordelijk, langdurig en effectief handelen.

Ieder huid is elke dag uniek

Het primaire doel van Rosel Heim nature & Science is het gezond houden van de huid met haar veelzijdige en levensbelangrijke functies.

De menselijke huid is per persoon verschillend en verandert voortdurend. De toestand van de huid is afhankelijk van iemands levenswijze; de huid reageert zowel op voeding als op ziekten maar ook op levensomstandigheden zoals stress, angst, lichamelijke en geestelijke belasting.

Rosel Heim is van mening dat het onmogelijk is een product te ontwerpen en samen te stellen dat het voor iedereen op dezelfde manier toegepast kan worden. Daarom zijn er producten ontwikkeld waarmee de huidverzorging kan worden aangepast aan de behoefte van de huid.

Wat is Rosel Heim nog meer?

R

Bij alle producten van de firma Rosel Heim wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweermechanismen van de huid.

R

De toegepaste grond- en werkzame stoffen komen overeen met de huideigen stoffen. Ze worden op dezelfde wijze door de huid geaccepteerd. Daarom zijn zij veel effectiever en worden zij aanzienlijk beter verdragen dan stoffen die de huid niet kent.

R

Als conserveringsmiddel voor de producten worden geen bactericide en fungicide stoffen gebruikt. In plaats daarvan worden alternatieve methoden en middelen, bijvoorbeeld sterke verhitting bij de productie of bacterieremmende reukstoffen, toegepast om een toereikende conservering te waarborgen.

R

Omdat er, in tegenstelling tot gestandaardiseerde chemische producten, overwegend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, kan de kleur en consistentie van de producten variëren zonder dat hierdoor afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.

R

Er wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd, dit heeft als voordeel dat de toegepaste grondstoffen “vers” zijn.

rosel heim huidverzorging puur en passie
roselheim huidverzorging puur en passie

“Wat je de natuur ontneemt, zal ze versterkt proberen te vervangen”

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?