De herfst komt eraan! De bladeren beginnen te vallen, de lucht wordt frisser. Het is tijd om niet alleen je garderobe, maar ook je huidverzorgingsroutine aan te gaan passen. De koudere dagen en droge lucht kunnen je huid uitdrogen en gevoeliger maken. Maar geen zorgen – ik sta klaar om je te helpen jouw huid stralend en gezond te houden.
 
In de zomer gebruik je vaak lichtere producten, maar in de herfst is het tijd om over te stappen op voedende crèmes. Je huid heeft nu behoefte aan extra hydratatie en bescherming tegen de aankomende kou. Is het voor jouw huid verstandig om als extra boost de Ante te gebruiken, of misschien verdient de tere huid onder je ogen de Intensive Lotion. De voedende en rijke crèmes en serums van Rosel Heim helpen je huid herstellen en versterken.
 

Wanneer je de praktijk bezoekt bespreken we samen waar jouw huid behoefte aan heeft zodat je thuis de juiste producten gebruikt om je huid goed te verzorgen.

Natuurlijk weet jij uit eerdere nieuwsbrieven dat voeding invloed heeft op je huid. Seizoensgroenten zoals pompoen, wortels en zoete aardappelen zitten vol vitaminen en antioxidanten die je huid van binnenuit voeden. Combineer dit met een voedende huidverzorging en je huid straalt

*Antioxidanten zijn kleine beschermers voor je huid. Ze helpen je huid te verdedigen tegen schadelijke stoffen uit de lucht, zoals vervuiling en UV-stralen. Deze schadelijke stoffen kunnen je huid sneller laten verouderen, rimpels veroorzaken en zorgen voor een doffe teint.

Begin december bestaat Praktijk voor Huidverzorging Puur & Passie alweer 5 jaar!
Tijd voor een make-over vind ik! De praktijk is eind september een paar dagen gesloten geweest om alles in mooi nieuw jasje te steken. Bij je volgende bezoek kun je zien hoe het is geworden.

Leuke weetjes:
🟣Ik ben begonnen aan een opleiding voeding en huid zodat ik je in de toekomst nog beter kan adviseren op dat gebied.
🟣Begin volgend jaar staat een verdiepingscursus bindweefselmassage
op het programma.
🟣Volgende maand heb ik een afspraak met 4 collega’s om tijdens een gezellige lunch te sparren over alles wat ons op huidverzorgingsgebied bezig houdt.
🟣Zeer binnenkort ontvang ontvang je nieuws over een speciale herfst-treatment
🟣Ik ben druk doende met mijn 5 jarig bestaan op 02-12-2024

 

Chat openen
1
Hallo, leuk dat je mijn site bezoekt. Wat kan ik voor je doen?