Regeneren

Regeneratie van de huid

De jonge gezonde huid heeft veel bouwstenen en voedingsstoffen voorradig, ziet er daarom uit als een perzik en voelt ook zo aan. Als gevolg van ouder worden, roken, ziekte, voortdurende stress, medicijngebruik en/of te sterke UV bestraling kan er een tekort komen aan deze voedingsstoffen in de huid. Bij onvoldoende toevoer van voedingsstoffen kunnen problemen bij de stofwisseling ontstaan en het gevolg daarvan is dat de huidweefsels beschadigd worden. De huid wordt grauw van kleur, zal problemen gaan geven en onnodige rimpels maken.

Door middel van het voedingssubstraat zelloxan in de regeneration, ante, intensive lotion en de balm reguleert de celstofwisseling zodat de huid gezond en stralend kan blijven, ongeacht de leeftijd. We zijn in staat om de huid van “buitenaf” te voeden.

De fase 2 regeneration zorgt ervoor dat ‘s morgens en ‘s avonds gedurende de regeneratie  periode voldoende voedingsstoffen voor de celopbouw voorradig zijn.

De fase 2 Ante wordt gebruikt in alle gevallen van acute of te verwachte huid-stress. Vooral bij het herstel van beschadigd weefsel zoals na een verwonding, verbranding en/of operatie heeft de huid een verhoogde toevoer van voedingsstoffen nodig.

Intensive lotion gebruiken we om de hui barrière te verbeteren bij een dunne, droge huid. Deze subtiele emulsie is uitermate geschikt voor de behandeling van de huid rond de ogen. Door de toevoeging van het bittervenkel extract werkt het rustgevend en kan zwellingen verminderen.

Intervall is een crème die de vochtarme, gevoelige huid helpt om de vochthuishouding te reguleren en is een betrouwbare opstap op weg naar regeneratie.

Deze serie kan ’s morgens, ’s middags en ’s avonds gebruikt worden al naar gelang de conditie van de huid. De regenererende serie helpt om onnodige rimpels te voorkomen.