Lichaamsverzorging

De bodyreiniging is dezelfde als de reiniging voor het gezicht, er is alleen etherische olie aan toegevoegd voor een aangename geur. Door het L(+)melkzuur wordt de kalk uit het leidingwater geneutraliseerd, zodoende kan het geen schade toebrengen aan onze huid en slijmhuid. Uitdrogen van de huid wordt door deze methode voorkomen.

In de bodycrème houdt het D-panthenol de barrière van de hoornlaag in stand. De huid wint aan elasticiteit en spankracht, wordt egaler en het vet wordt aangevuld. 

Squalaanolie is zó identiek aan het eigen huidvet, dat de huid niet merkt dat ze het zelf niet heeft aangemaakt. Deze olie wordt verkregen uit zuivere olijfolie en is uitermate geschikt voor de huid die totaal ontregeld is en niets meer verdraagt. 

Deo-Nature is deodorant om onwelriekende zweetlucht, die door het werk van bacteriën wordt veroorzaakt, te bestrijden. Met het extract van varens en lindebloesem, een oud bekend recept, worden deze bacteriën verjaagd. Het ontgiftingsproces van de zweetklieren wordt zodoende niet verstoord.

De hand + nagelemulsie is geschikt voor handen, voeten en nagels. Door d-panthenol en L(+)melkzuur worden ze gladder en weerbaarder.

Zeep met squalaan
 is een oorspronkelijk natuurlijke zeep en gewaardeerd door iedereen die zich nog graag met zeep wast. Door het squalaan droogt de huid niet uit, integendeel, het eigen huidvet wordt zelfs aangevuld. 

Met de lichaamsmassageborstel, gemaakt van stugge agave en zacht paardenhaar, het lichaam ’s morgens droog masseren, bij voorkeur nog in bed. De doorbloeding wordt geactiveerd en je kan de hele dag aan.