Jolanda

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Fotografie_Petit_44_van_70bewerkt1-1024x864.jpg

Mijn naam is Jolanda Jansen en ik heet je van harte welkom bij Puur & Passie: praktijk voor holistische huidverzorging, algehele ontspanning en advies. Sinds 1993 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende cosmetica bedrijven gewerkt en daar de nodige kennis en ervaring opgedaan.

PUUR: in mijn praktijk werk ik met de hoogwaardige nature & science producten van Rosel Heim. Dit zijn biologische producten die voor 99% identiek zijn aan de stoffen zoals ze in je huid voorkomen. Met deze producten zijn de mooiste resultaten te behalen.

PASSIE is voor mij het uitoefenen van dit fantastische beroep. Tijdens mijn holistische behandelingen zorg ik ervoor dat je echt even jouw moment beleefd, dat je innerlijk en uiterlijk in balans komen. Het gaat er namelijk niet alleen om hoe je er van buiten uit ziet maar ook of je goed in je “vel” zit. Je huid wordt niet voor niets de spiegel van de ziel genoemd. Ons innerlijk leven wordt door de huid uitgedrukt. Mijn behandelingen zijn niet alleen handelingen maar waarnemingen met zintuigen en gevoel.

Na het bovenstaande gelezen te hebben, snap je waarom ik je graag wil vertellen wat een mooi orgaan je huid is en hoe belangrijk het is dat we daar met gevoel mee omgaan. Samen bespreken we welke behandeling en/of producten voor jou geschikt zijn. Op deze manier kan ik je deskundig begeleiden naar een gezonde huid! Een gezonde huid zal een natuurlijke kleur hebben, minder oneffenheden aanmaken en niet geheel onbelangrijk zal een gezonde huid minder rimpels aanmaken! Je huid zal gaan stralen. Niet alleen nu maar ook voor de aankomende jaren een mooie huid.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging volg ik regelmatig trainingen.

PUUR behandelen met PASSIE ♥

Vriendelijke groeten Jolanda