Access Bars

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Het is een manier om zonder te hoeven praten, vastzittende gedragspatronen en emoties, gevoelens en gedachten te veranderen en zonder moeite te laten gaan. In de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Wat zijn de Bars?

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij u volledig aangekleed ontspannen op uw rug ligt. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat u cognitief weet. Er ontstaat meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken: je defragmenteert je harde schijf, het opschonen van je bestanden. Dit zorgt voor meer ruimte en/of lichtheid, men is rustiger in het hoofd. Er is voor vele letterlijk meer ruimte ontstaan. Er worden “dingen” helder. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Behandeling van ongeveer 45 minuten – € 50,–