Wie ben ik?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Fotografie_Petit_44_van_70bewerkt1-1024x864.jpg

Mijn naam is Jolanda Jansen en ik heet je van harte welkom bij Puur & Passie: een praktijk voor huidverzorging, algehele ontspanning en advies. Sinds 1993 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende cosmetica bedrijven gewerkt en daar de nodige kennis en ervaring opgedaan.

In mijn praktijk werk ik met de hoogwaardige nature & science producten van Rosel Heim. Het bieden van een hoge kwaliteit aan zowel behandelingen als advies is voor mij erg belangrijk. Samen bespreken we welke behandeling en/of producten voor jou geschikt zijn. Wat betekend dat voor jou? Dat ik je op een deskundige manier kan begeleiden naar een gezonde huid! Een gezonde huid zal een natuurlijke kleur hebben, minder oneffenheden aanmaken en niet geheel onbelangrijk, zal een gezonde huid minder rimpels aanmaken! Je huid zal gaan stralen. Niet alleen nu maar ook voor de aankomende jaren een mooie huid.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging volg ik regelmatig trainingen.

Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen voor het gezicht en het lichaam.

PUUR behandelen met PASSIE ♥

Vriendelijke groeten Jolanda

Schuiven naar boven